Αρχές επεξεργασίας γαλακτοκομικών προϊόντων ΙΙ

Main Author: Παναγιωτόπουλος, Νέρωνας
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα ΟΕΔΒ 1981
Subjects:
LEADER 00768nam a2200181 a 4500
001 86726
005 20171111224435.0
008 000421s1981 j 000 yygre
040 1 1 |a AtEVE  |e AACR2 
041 |a gre 
082 1 |2 21η έκδ.  |a 631.37071 
100 0 1 |a Παναγιωτόπουλος, Νέρωνας 
245 1 |a Αρχές επεξεργασίας γαλακτοκομικών προϊόντων ΙΙ  |c Νέρωνος Παναγιωτόπουλου 
260 1 |a Αθήνα  |b ΟΕΔΒ  |c 1981 
300 1 |a 188σ.  |c 24εκ. 
504 1 |a Βιβλιογραφία: σ. 187-188 
650 1 |a Γαλακτοκομικά προϊόντα  |x Σπουδή και διδασκαλία (Ανώτερη) 
952 |a GRAtEVE  |b 59043f356c5ad119ff965a5a  |c 995b  |d 995e  |e ΕΚΠ-5212-KFC  |t 2  |x m  |z Books