|
|
|
|
LEADER |
01297nam a2200229 a 4500 |
001 |
853256 |
005 |
20171111231259.0 |
008 |
041214s2003 gr r 000 0 gre d |
040 |
|
|
|a GR-VoPTK
|b gre
|e AACR2
|
041 |
0 |
|
|a gre
|
082 |
|
0 |
|2 21 εκδ.
|a 639.307 2
|
100 |
1 |
|
|a Αδαμίδου, Σ. Γ.
|
245 |
1 |
0 |
|a Επίδραση διαφορετικών υδατανθράκων στην πεπτικότητα θρεπτικών συστατικών της τροφής από την τσιπούρα (Sparus aurata)/
|c Σ. Γ. Αδαμίδου ; επιβλέπων καθηγητής Σ. Κλαουδάτος
|
260 |
|
|
|a Βόλος:
|b [χ.ό.],
|c 2003
|
300 |
|
|
|a 114 σ. :
|b πίν., σχήμ. ;
|c 30 εκ.
|
504 |
|
|
|a Περιέχει βιβλιογραφικές αναφορές (σ. 67-74).
|
650 |
1 |
0 |
|a ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ *
|x ΕΡΕΥΝΑ
|
650 |
1 |
0 |
|a ΨΑΡΙΑ *
|x ΔΙΑΤΡΟΦΗ
|
700 |
1 |
|
|a Κλαουδάτος, Σπυρίδων Δ.
|
710 |
0 |
|
|a Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.
|b Σχολή Γεωπονικών Επιστημών.
|
856 |
4 |
0 |
|b Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών
|u http://hdl.handle.net/11615/1907
|
952 |
|
|
|a GR-VoPKT
|b 59cc7afa6c5ad13446fc7fde
|c 998a
|d 945l
|e THESIS 639.307 2 ΑΔΑ
|t 1
|x m
|z Books
|