Επίδραση διαφορετικών υδατανθράκων στην πεπτικότητα θρεπτικών συστατικών της τροφής από την τσιπούρα (Sparus aurata)/

Main Author: Αδαμίδου, Σ. Γ.
Corporate Author: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών.
Other Authors: Κλαουδάτος, Σπυρίδων Δ.
Format: Book
Language:Greek
Published: Βόλος: [χ.ό.], 2003
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/11615/1907
LEADER 01297nam a2200229 a 4500
001 853256
005 20171111231259.0
008 041214s2003 gr r 000 0 gre d
040 |a GR-VoPTK  |b gre  |e AACR2 
041 0 |a gre 
082 0 |2 21 εκδ.  |a 639.307 2 
100 1 |a Αδαμίδου, Σ. Γ. 
245 1 0 |a Επίδραση διαφορετικών υδατανθράκων στην πεπτικότητα θρεπτικών συστατικών της τροφής από την τσιπούρα (Sparus aurata)/  |c Σ. Γ. Αδαμίδου ; επιβλέπων καθηγητής Σ. Κλαουδάτος 
260 |a Βόλος:  |b [χ.ό.],  |c 2003 
300 |a 114 σ. :  |b πίν., σχήμ. ;  |c 30 εκ. 
504 |a Περιέχει βιβλιογραφικές αναφορές (σ. 67-74). 
650 1 0 |a ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ *  |x ΕΡΕΥΝΑ 
650 1 0 |a ΨΑΡΙΑ *  |x ΔΙΑΤΡΟΦΗ 
700 1 |a Κλαουδάτος, Σπυρίδων Δ. 
710 0 |a Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.  |b Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. 
856 4 0 |b Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών  |u http://hdl.handle.net/11615/1907 
952 |a GR-VoPKT  |b 59cc7afa6c5ad13446fc7fde  |c 998a  |d 945l  |e THESIS 639.307 2 ΑΔΑ  |t 1  |x m  |z Books