Μελέτη παραγόντων υποβάθμισης της ποιότητας και της βλαστικής ικανότητας του σπόρου ποικιλιών σόγιας (Glycine max (L.) Merr.) και εφαρμογή διασταυρώσεων με στόχο την παραγωγή νέων βελτιωμένων ποικιλιών/

Main Author: Ραπτοπούλου, Χρηστίνα Γ.
Corporate Author: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών.
Other Authors: Χα, Ιμπραχίμ-Αβραάμ
Format: Book
Language:Greek
Published: Βόλος: [χ.ό.], 2014
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/11615/43055
Item Description:1 CD-ROM
Physical Description:135 σ. : εικ., πίν. ; 30 εκ.
Bibliography:Περιέχει βιβλιογραφικές αναφορές (σ. 103-133).