Ραπτοπούλου, Χ. Γ., & Χα, Ι. (2014). Μελέτη παραγόντων υποβάθμισης της ποιότητας και της βλαστικής ικανότητας του σπόρου ποικιλιών σόγιας (Glycine max (L.) Merr.) και εφαρμογή διασταυρώσεων με στόχο την παραγωγή νέων βελτιωμένων ποικιλιών. Βόλος: [χ.ό.].
Chicago Style CitationΡαπτοπούλου, Χρηστίνα Γ., and Ιμπραχίμ-Αβραάμ Χα. Μελέτη παραγόντων υποβάθμισης της ποιότητας και της βλαστικής ικανότητας του σπόρου ποικιλιών σόγιας (Glycine Max (L.) Merr.) και εφαρμογή διασταυρώσεων με στόχο την παραγωγή νέων βελτιωμένων ποικιλιών. Βόλος: [χ.ό.], 2014.
MLA CitationΡαπτοπούλου, Χρηστίνα Γ., and Ιμπραχίμ-Αβραάμ Χα. Μελέτη παραγόντων υποβάθμισης της ποιότητας και της βλαστικής ικανότητας του σπόρου ποικιλιών σόγιας (Glycine Max (L.) Merr.) και εφαρμογή διασταυρώσεων με στόχο την παραγωγή νέων βελτιωμένων ποικιλιών. Βόλος: [χ.ό.], 2014.