APA Citation

Ραπτοπούλου, Χ. Γ., & Χα, Ι. (2014). Μελέτη παραγόντων υποβάθμισης της ποιότητας και της βλαστικής ικανότητας του σπόρου ποικιλιών σόγιας (Glycine max (L.) Merr.) και εφαρμογή διασταυρώσεων με στόχο την παραγωγή νέων βελτιωμένων ποικιλιών. Βόλος: [χ.ό.].

Chicago Style Citation

Ραπτοπούλου, Χρηστίνα Γ., and Ιμπραχίμ-Αβραάμ Χα. Μελέτη παραγόντων υποβάθμισης της ποιότητας και της βλαστικής ικανότητας του σπόρου ποικιλιών σόγιας (Glycine Max (L.) Merr.) και εφαρμογή διασταυρώσεων με στόχο την παραγωγή νέων βελτιωμένων ποικιλιών. Βόλος: [χ.ό.], 2014.

MLA Citation

Ραπτοπούλου, Χρηστίνα Γ., and Ιμπραχίμ-Αβραάμ Χα. Μελέτη παραγόντων υποβάθμισης της ποιότητας και της βλαστικής ικανότητας του σπόρου ποικιλιών σόγιας (Glycine Max (L.) Merr.) και εφαρμογή διασταυρώσεων με στόχο την παραγωγή νέων βελτιωμένων ποικιλιών. Βόλος: [χ.ό.], 2014.

Warning: These citations may not always be 100% accurate.