|
|
|
|
LEADER |
01036nam a2200217 a 4500 |
001 |
851939 |
005 |
20171111231258.0 |
008 |
100622s1991 gr gr 00010 gre d |
082 |
0 |
|
|2 20
|a 636.214 2
|
245 |
0 |
0 |
|a Επιμορφωτικό σεμινάριο :
|b [κείμενα ομιλιών σεμιναρίου που πραγματοποιήθηκε στη] Λάρισα, 5-7 Ιουνίου 1991 [με θέμα]: Γάλα - Ποιότητα - Παραδοσιακά τυριά /
|c Εθνική Επιτροπή Γάλακτος Ελλάδος.
|
260 |
|
|
|a Αθήνα :
|b Εθνική Επιτροπή Γάλακτος,
|c 1991.
|
300 |
|
|
|a 144 σ. :
|b διαγρ., σχ., πίν. ;
|c 24 εκ.
|
650 |
1 |
0 |
|a Γάλα
|x Ποιότητα
|
650 |
|
0 |
|a Milk
|x Quality
|
650 |
1 |
0 |
|a Γαλακτοκομία
|
650 |
|
0 |
|a Dairying
|
650 |
|
0 |
|a Τυρί
|
650 |
|
0 |
|a Cheese
|
650 |
|
0 |
|a Τυροκομία
|
710 |
2 |
|
|a Εθνική Επιτροπή Γάλακτος
|
952 |
|
|
|a GR-AtTEI
|b 59cc7ad06c5ad13446fc780b
|c 998a
|d 945l
|e 636.214 2 ΕΘΝ
|t 1
|x m
|z Books
|