Εφαρμογή μεθόδων πειραματικού σχεδιασμού κατά τον ενζυμικό προσδιορισμό γλυκόζης σε τρόφιμα και ποτά [Διπλωματική διατριβή] /

Main Author: Σιδηρόπουλος, Κωνσταντίνος Γ.
Corporate Author: Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
Format: Book
Language:Greek
Published: Πάτρα: Ε.Α.Π., 2013
Subjects:
Online Access:http://class.eap.gr/LotusQuickr/dipde/Main.nsf/h_E5EC8EE5D5BA5D6FC2257B9E0032F56C/9549278C82A24398C2257C8200314112/?OpenDocument&ResortAscending=7
LEADER 01642nam a2200289 a 4500
001 833539
005 20171111231241.0
008 140309s2013 gr r 000 0 gre d
040 |a EAP  |b gre  |e AACR2 
100 1 |a Σιδηρόπουλος, Κωνσταντίνος Γ. 
245 1 0 |a Εφαρμογή μεθόδων πειραματικού σχεδιασμού κατά τον ενζυμικό προσδιορισμό γλυκόζης σε τρόφιμα και ποτά  |b [Διπλωματική διατριβή] /  |c Σιδηρόπουλος Κωνσταντίνος Γ. 
260 |a Πάτρα:  |b Ε.Α.Π.,  |c 2013 
300 |a 1 Cd-rom (1 MB) :  |b σχήμ., εικ., διαγρ., πιν. 
500 |a Σχολή: Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας. 
500 |a Πρόγραμμα: Διασφάλιση Ποιότητας. 
504 |a Περιλαμβάνει βιβλιογραφικές αναφορές. 
650 1 0 |a Διατριβές, Διπλωματικές 
650 1 0 |a Χημεία τροφίμων 
650 1 0 |a Τρόφιμα  |x Ανάλυση 
650 1 0 |a Γλυκόζη 
650 1 0 |a Taguchi methods (Quality control) 
650 1 0 |a Πειραματικός σχεδιασμός  |x Εφαρμογή 
650 1 0 |a Ενζυμα 
650 7 |a Διπλωματικές διατριβές  |x ΔΙΠ 
710 |a Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο 
856 4 0 |u http://class.eap.gr/LotusQuickr/dipde/Main.nsf/h_E5EC8EE5D5BA5D6FC2257B9E0032F56C/9549278C82A24398C2257C8200314112/?OpenDocument&ResortAscending=7 
952 |a GR-PaHOU  |b 59cc78956c5ad13446fc086e  |c 998a  |d 945l  |e -  |t 1  |x m  |z Books