|
|
|
|
LEADER |
01642nam a2200289 a 4500 |
001 |
833539 |
005 |
20171111231241.0 |
008 |
140309s2013 gr r 000 0 gre d |
040 |
|
|
|a EAP
|b gre
|e AACR2
|
100 |
1 |
|
|a Σιδηρόπουλος, Κωνσταντίνος Γ.
|
245 |
1 |
0 |
|a Εφαρμογή μεθόδων πειραματικού σχεδιασμού κατά τον ενζυμικό προσδιορισμό γλυκόζης σε τρόφιμα και ποτά
|b [Διπλωματική διατριβή] /
|c Σιδηρόπουλος Κωνσταντίνος Γ.
|
260 |
|
|
|a Πάτρα:
|b Ε.Α.Π.,
|c 2013
|
300 |
|
|
|a 1 Cd-rom (1 MB) :
|b σχήμ., εικ., διαγρ., πιν.
|
500 |
|
|
|a Σχολή: Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας.
|
500 |
|
|
|a Πρόγραμμα: Διασφάλιση Ποιότητας.
|
504 |
|
|
|a Περιλαμβάνει βιβλιογραφικές αναφορές.
|
650 |
1 |
0 |
|a Διατριβές, Διπλωματικές
|
650 |
1 |
0 |
|a Χημεία τροφίμων
|
650 |
1 |
0 |
|a Τρόφιμα
|x Ανάλυση
|
650 |
1 |
0 |
|a Γλυκόζη
|
650 |
1 |
0 |
|a Taguchi methods (Quality control)
|
650 |
1 |
0 |
|a Πειραματικός σχεδιασμός
|x Εφαρμογή
|
650 |
1 |
0 |
|a Ενζυμα
|
650 |
|
7 |
|a Διπλωματικές διατριβές
|x ΔΙΠ
|
710 |
|
|
|a Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
|
856 |
4 |
0 |
|u http://class.eap.gr/LotusQuickr/dipde/Main.nsf/h_E5EC8EE5D5BA5D6FC2257B9E0032F56C/9549278C82A24398C2257C8200314112/?OpenDocument&ResortAscending=7
|
952 |
|
|
|a GR-PaHOU
|b 59cc78956c5ad13446fc086e
|c 998a
|d 945l
|e -
|t 1
|x m
|z Books
|