Εφαρμογή μεθόδων πειραματικού σχεδιασμού κατά τον ενζυμικό προσδιορισμό γλυκόζης σε τρόφιμα και ποτά [Διπλωματική διατριβή] /

Main Author: Σιδηρόπουλος, Κωνσταντίνος Γ.
Corporate Author: Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
Format: Book
Language:Greek
Published: Πάτρα: Ε.Α.Π., 2013
Subjects:
Online Access:http://class.eap.gr/LotusQuickr/dipde/Main.nsf/h_E5EC8EE5D5BA5D6FC2257B9E0032F56C/9549278C82A24398C2257C8200314112/?OpenDocument&ResortAscending=7

Internet

http://class.eap.gr/LotusQuickr/dipde/Main.nsf/h_E5EC8EE5D5BA5D6FC2257B9E0032F56C/9549278C82A24398C2257C8200314112/?OpenDocument&ResortAscending=7
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο-1ΠροβολήOPAC