Ο γαστρονομικός τουρισμός και τα τοπικά προϊόντα μελέτη περίπτωσης του Νομού Χαλκιδικής: [Διπλωματική διατριβή]/
Main Author: | Μπούρος, Ευάγγελος |
---|---|
Corporate Author: | Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Πάτρα:
Ε.Α.Π.,
2014
|
Subjects: | |
Online Access: | https://apothesis.eap.gr/handle/repo/28101 |
Similar Items
-
Ο γαστρονομικός τουρισμός στην Ελλάδα η συμβολή των τοπικών προϊόντων στην ανάπτυξη του: η περίπτωση του μανιταριού στο Νομό Γρεβενών/
by: Χονδροπούλου, Γεωργία
Published: (2011) -
Η γαστρονομία ως συγκριτικό πλεονέκτημα τουριστικής ανάπτυξης του τουρισμού στην Ελλάδα [Διπλωματική διατριβή] /
by: Βασιλάκη, Ευθαλία
Published: (2013) -
Τα τοπικά προϊόντα του νομού Λάρισας και η συμβολή τους στην ανάπτυξη του γαστρονομικού τουρισμού [Διπλωματική διατριβή]/
by: Μπαρά, Ελένη
Published: (2013) -
Η Πρέβεζα ως προορισμός ειδικών και εναλλακτικών μορφών τουρισμού παρούσα κατάσταση και μελλοντικές προοπτικές τουριστικής ανάπτυξης: [Διπλωματική διατριβή] /
by: Σολδάτου, Κωνσταντίνα
Published: (2008) -
Ειδικές και εναλλακτικές μορφές τουρισμού η περίπτωση του αγροτουρισμού στο Νομό Ρεθύμνου: [Διπλωματική διατριβή] /
by: Βαρούχα, Ευαγγελία
Published: (2010)