Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Fleischwirtschaft.
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Fleischwirtschaft.
Format:
Book
Language:
German
Published:
Frankfurt :
Deutscher Fachverlag,
1950-
Subjects:
Meat industry and trade
Κρέας
>
Βιομηχανία και εμπόριο
Food industry and trade
Τροφή
>
Βιομηχανία και εμπόριο
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
ΤΕΙ Αθήνας
alphabetical
203
Προβολή
OPAC
Similar Items
Τεχνολογία κρέατος και κρεατοσκευασμάτων.
by: Ραμαντάνης, Σπυρίδων Β.
Published: (1999)
Improving the safety of fresh meat /
Published: (2005)
Meat and meat products: technology, chemistry and microbiology/
by: Varnam, Alan H.
Published: (1995)
Food processing handbook/
Published: (2006)
Fundamentals of food process engineering /
by: Toledo, Romeo
Published: (1991)
×
Loading...