Improvement of the handling processes for raw and packing materials and final products for the industry Βελτιστοποίηση διαδικασιών διακίνησης πρώτων υλών, υλικών συσκευασίας και τελικών προϊόντων μιας βιομηχανίας τροφίμων : a case study: μελέτη περίπτωσης/

Main Author: Κριτσωτάκης, Γεώργιος
Corporate Author: Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
Format: Book
Language:English
Published: Πάτρα: Ε.Α.Π., 2008
Subjects:
Online Access:http://class.eap.gr/QuickPlace/mbade/PageLibraryC22574B800399805.nsf/$defaultview/62C49411A8FC6C89C225754F0046A0E6/$File/KRITSOTAKIS 20GEORGIOS.pdf?OpenElement

Internet

http://class.eap.gr/QuickPlace/mbade/PageLibraryC22574B800399805.nsf/$defaultview/62C49411A8FC6C89C225754F0046A0E6/$File/KRITSOTAKIS 20GEORGIOS.pdf?OpenElement
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο-1ΠροβολήOPAC