|
|
|
|
LEADER |
02162nam a2200325 a 4500 |
001 |
822678 |
005 |
20171111231231.0 |
008 |
081212s2008 gr r 000 0 eng d |
040 |
|
|
|a EAP
|b gre
|e AACR2
|
100 |
1 |
|
|a Κριτσωτάκης, Γεώργιος
|
245 |
1 |
0 |
|a Improvement of the handling processes for raw and packing materials and final products for the industry
|b Βελτιστοποίηση διαδικασιών διακίνησης πρώτων υλών, υλικών συσκευασίας και τελικών προϊόντων μιας βιομηχανίας τροφίμων : a case study: μελέτη περίπτωσης/
|c Κριτσωτάκης Γεώργιος
|
246 |
1 |
1 |
|a Βελτιστοποίηση διαδικασιών διακίνησης πρώτων υλών, υλικών συσκευασίας και τελικών προϊόντων μιας βιομηχανίας τροφίμων
|b μελέτη περίπτωσης
|
260 |
|
|
|a Πάτρα:
|b Ε.Α.Π.,
|c 2008
|
300 |
|
|
|a 1 Cd-rom (0.5 MB) :
|b πιν., εικ.
|
500 |
|
|
|a Σχολή: Κοινωνικών Επιστημών.
|
500 |
|
|
|a Πρόγραμμα: Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA).
|
500 |
|
|
|a Περιλαμβάνει περίληψη στα ελληνικά και αγγλικά.
|
504 |
|
|
|a Περιλαμβάνει βιβλιογραφικές αναφορές.
|
650 |
1 |
0 |
|a Διατριβές, Διπλωματικές
|
650 |
1 |
0 |
|a Υλικά, Διακίνηση των
|
650 |
1 |
0 |
|a Πρώτες υλες
|x Διαχείριση
|
650 |
1 |
0 |
|a Συσκευασία, Υλικά της
|
650 |
1 |
0 |
|a Προϊόντα
|
650 |
1 |
0 |
|a Βιομηχανία τροφίμων
|
650 |
1 |
0 |
|a Παραγωγή
|
650 |
1 |
0 |
|a Προγραμματισμός
|
650 |
|
7 |
|a Διπλωματικές διατριβές
|x MBA
|
710 |
|
|
|a Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
|
856 |
4 |
0 |
|u http://class.eap.gr/QuickPlace/mbade/PageLibraryC22574B800399805.nsf/$defaultview/62C49411A8FC6C89C225754F0046A0E6/$File/KRITSOTAKIS 20GEORGIOS.pdf?OpenElement
|
952 |
|
|
|a GR-PaHOU
|b 59cc770f6c5ad13446fbc484
|c 998a
|d 945l
|e -
|t 1
|x m
|z Books
|