LEADER 01620nam a2200253 a 4500
001 821407
005 20171111231230.0
008 051204s2005 gr r 000 0 gre d
040 |a EAP  |b gre  |e AACR2 
100 1 |a Βαρτάνη, Σοφία 
245 1 0 |a Εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) σε αγροτικά προϊόντα  |b [Διπλωματική διατριβή] /  |c Βαρτάνη Σοφία, Νικολίτσα Γλυκερία 
260 |a Πάτρα:  |b Ε.Α.Π.,  |c 2005 
300 |a 1 Cd-rom (3,47 ΜB) :  |b γραφήμ., εικ., πίν. 
500 |a Σχολή: Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας. 
500 |a Πρόγραμμα: Διασφάλιση Ποιότητας. 
504 |a Περιλαμβάνει βιβλιογραφικές αναφορές. 
650 1 0 |a Διατριβές, Διπλωματικές 
650 1 0 |a Αγροτικά προϊόντα  |x Ανάλυση Επικινδυνότητας και Κρίσιμων Σημείων Ελέγχου 
650 1 0 |a Ανάλυση επικινδυνότητας των κρίσιμων σημείων ελέγχου 
650 7 |a Διπλωματικές διατριβές  |x ΔΙΠ 
700 1 |a Νικολίτσα, Γλυκερία 
710 |a Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο 
856 4 0 |u http://class.eap.gr/QuickPlace/dipde/Main.nsf/h_72277E68EDC93C66C225703400337488/9A6D1E404B24D384C225714B00326E98/?OpenDocument 
952 |a GR-PaHOU  |b 59cc76e86c5ad13446fbbcfd  |c 998a  |d 945l  |e -  |t 1  |x m  |z Books