Νύμφες μύγας ως συστατικό τεχνητών ιχθυτροφών της τσιπούρας (Sparus aurata)/
Main Author: | Δασκαλοπούλου, Ευανθία Ι. |
---|---|
Corporate Author: | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. |
Other Authors: | Καραπαναγιωτίδης, Ιωάννης |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Βόλος:
[χ.ό.],
2014
|
Subjects: | |
Online Access: | http://hdl.handle.net/11615/41653 |
Similar Items
-
Χρήση πρωτεϊνης εντόμων για την υποκατάσταση του ιχθυάλευρου στο σιτηρέσιο της τσιπούρας (Sparus aurata)/
by: Νεοφύτου, Μαρίνα.
Published: (2016) -
Χρήση πρωτεϊνης εντόμων για την υποκατάσταση του ιχθυάλευρου στο σιτηρέσιο της τσιπούρας (Sparus aurata)/
by: Νεοφύτου, Μαρίνα.
Published: (2016) -
Χρησιμοποίηση των μεταποιημένων ζωικών πρωτεϊνών στις ιχθυοτροφές της τσιπούρας (Sparus aurata)/
by: Αλεξίου, Κωνσταντίνος.
Published: (2016) -
Χρησιμοποίηση των μεταποιημένων ζωικών πρωτεϊνών στις ιχθυοτροφές της τσιπούρας (Sparus aurata)/
by: Αλεξίου, Κωνσταντίνος.
Published: (2016) -
Η αύξηση αντιστάθμισης σε άτομα τσιπούρας (Sparus aurata)/
by: Μακρυβέλιος, Κωνσταντίνος
Published: (2007)