Απορρόφηση αντιβιοτικών (αντιβακτηριακών ουσιών) (φλουμεκίνης) στην τσιπούρα (Sparus aurata L.) μέσω εμβάπτισης/
Main Author: | Χρυσανθάκη, Ελένη Π. |
---|---|
Corporate Authors: | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Κτηνιατρικής, Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ιδρυμα Ηπείρου. Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας., Τμήμα Ιχθυοκομίας και Αλιείας |
Other Authors: | Ρήγος, Γεώργιος Γ. |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Καρδίτσα:
[χ.ό.],
2011
|
Subjects: |
Similar Items
-
Διαχείριση αντιβιοτικών ουσιών σε ιχθυοκαλλιέργειες/
by: Πανάγου, Ασημώ
Published: (2009) -
Αβιοτικοί παράγοντες που επιδρούν στην αποδόμηση των αντιβιοτικών που χρησιμοποιούνται στις ιχθυοκαλλιέργειες/
by: Καλόγηρος, Παναγιώτης
Published: (2010) -
Επίδραση της ποιότητας των διατροφικών πρωτεϊνών στο δείκτη αύξησης MLC2 στην τσιπούρα (Sparus aurata)/
by: Φάσσας, Βασίλειος Γ.
Published: (2010) -
Επίδραση διαφορετικών υδατανθράκων στην πεπτικότητα θρεπτικών συστατικών της τροφής από την τσιπούρα (Sparus aurata)/
by: Αδαμίδου, Σ. Γ.
Published: (2003) -
Διατροφική αξία της τσιπούρας (Sparus aurata L.)/
by: Παβέλη, Αγγελική
Published: (2008)