Γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα φυτικής προέλευσης και εκτίμηση της αντίδρασης των καταναλωτών/

Main Author: Κάβελας, Κωνσταντίνος Σ.
Corporate Authors: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας., Τμήμα Ιατρικής
Other Authors: Μαυρομάτης, Αθανάσιος
Format: Book
Language:Greek
Published: Λάρισα: [χ.ό.], 2011
Subjects:
LEADER 01598nam a2200241 a 4500
001 812699
005 20171111231221.0
008 110721s2011 gr r 000 0 gre d
040 |a GR-VoPTK  |b gre  |e AACR2 
041 0 |a gre 
082 0 |2 22 έκδ.  |a 664.024 
100 1 |a Κάβελας, Κωνσταντίνος Σ. 
245 1 0 |a Γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα φυτικής προέλευσης και εκτίμηση της αντίδρασης των καταναλωτών/  |c Κάβελας Σ. Κωνσταντίνος ; [επιβλέπων καθηγητής Μαυρομάτης Αθανάσιος) 
260 |a Λάρισα:  |b [χ.ό.],  |c 2011 
300 |a x, 104 σ. :  |b διαγρ., έγχρ. εικ. ;  |c 30 εκ. +  |e 1 cd-rom 
500 |a Η εργασία εκπονήθηκε στα πλαίσια του μεταπτυχιακού προγράμματος Εφαρμοσμένη Δημόσια Υγεία και Περιβαλλοντική Υγιεινή: Ποιότητα - Ασφάλεια Τροφίμων και Δημόσια Υγεία. 
504 |a Περιέχει βιβλιογραφικές αναφορές (σ. 101-104). 
650 1 0 |a ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ 
650 1 0 |a ΤΡΟΦΗ  |x ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ  |x ΕΡΕΥΝΑ 
700 1 |a Μαυρομάτης, Αθανάσιος 
710 0 |a Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.  |b Σχολή Επιστημών Υγείας. 
710 0 |b Τμήμα Ιατρικής 
952 |a GR-VoPKT  |b 59cc75c06c5ad13446fb857d  |c 998a  |d 945l  |e THESIS 664.024 ΚΑΒ  |t 2  |x m  |z Books