|
|
|
|
LEADER |
01598nam a2200241 a 4500 |
001 |
812699 |
005 |
20171111231221.0 |
008 |
110721s2011 gr r 000 0 gre d |
040 |
|
|
|a GR-VoPTK
|b gre
|e AACR2
|
041 |
0 |
|
|a gre
|
082 |
|
0 |
|2 22 έκδ.
|a 664.024
|
100 |
1 |
|
|a Κάβελας, Κωνσταντίνος Σ.
|
245 |
1 |
0 |
|a Γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα φυτικής προέλευσης και εκτίμηση της αντίδρασης των καταναλωτών/
|c Κάβελας Σ. Κωνσταντίνος ; [επιβλέπων καθηγητής Μαυρομάτης Αθανάσιος)
|
260 |
|
|
|a Λάρισα:
|b [χ.ό.],
|c 2011
|
300 |
|
|
|a x, 104 σ. :
|b διαγρ., έγχρ. εικ. ;
|c 30 εκ. +
|e 1 cd-rom
|
500 |
|
|
|a Η εργασία εκπονήθηκε στα πλαίσια του μεταπτυχιακού προγράμματος Εφαρμοσμένη Δημόσια Υγεία και Περιβαλλοντική Υγιεινή: Ποιότητα - Ασφάλεια Τροφίμων και Δημόσια Υγεία.
|
504 |
|
|
|a Περιέχει βιβλιογραφικές αναφορές (σ. 101-104).
|
650 |
1 |
0 |
|a ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ
|
650 |
1 |
0 |
|a ΤΡΟΦΗ
|x ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ
|x ΕΡΕΥΝΑ
|
700 |
1 |
|
|a Μαυρομάτης, Αθανάσιος
|
710 |
0 |
|
|a Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.
|b Σχολή Επιστημών Υγείας.
|
710 |
0 |
|
|b Τμήμα Ιατρικής
|
952 |
|
|
|a GR-VoPKT
|b 59cc75c06c5ad13446fb857d
|c 998a
|d 945l
|e THESIS 664.024 ΚΑΒ
|t 2
|x m
|z Books
|