Γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα φυτικής προέλευσης και εκτίμηση της αντίδρασης των καταναλωτών/

Main Author: Κάβελας, Κωνσταντίνος Σ.
Corporate Authors: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας., Τμήμα Ιατρικής
Other Authors: Μαυρομάτης, Αθανάσιος
Format: Book
Language:Greek
Published: Λάρισα: [χ.ό.], 2011
Subjects:
Item Description:Η εργασία εκπονήθηκε στα πλαίσια του μεταπτυχιακού προγράμματος Εφαρμοσμένη Δημόσια Υγεία και Περιβαλλοντική Υγιεινή: Ποιότητα - Ασφάλεια Τροφίμων και Δημόσια Υγεία.
Physical Description:x, 104 σ. : διαγρ., έγχρ. εικ. ; 30 εκ. + 1 cd-rom
Bibliography:Περιέχει βιβλιογραφικές αναφορές (σ. 101-104).