LEADER 01984nam a2200301 a 4500
001 810323
005 20171111231219.0
008 081010s2008 gr r 000 0 gre d
040 |a EAP  |b gre  |e AACR2 
100 1 |a Βασιλοπούλου, Ανδριάνα 
245 1 0 |a Εφαρμογή συστήματος ISO 22000 σε επιχειρήσεις μεταποίησης τροφίμων  |b [Διπλωματική διατριβή] /  |c Βασιλοπούλου Ανδριάνα, Δάγκας Ευάγγελος και Δεμισκής Αναστάσιος 
260 |a Πάτρα:  |b Ε.Α.Π.,  |c 2008 
300 |a 1 Cd-rom (4.6 MB) :  |b πίν., σχήμ. 
500 |a Σχολή: Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας. 
500 |a Πρόγραμμα: Διασφάλιση Ποιότητας. 
504 |a Περιλαμβάνει βιβλιογραφικές αναφορές. 
650 1 0 |a Διατριβές, Διπλωματικές 
650 1 0 |a Ανάλυση επικινδυνότητας των κρίσιμων σημείων ελέγχου 
650 1 0 |a Ανάλυση επικινδυνότητας των κρίσιμων σημείων ελέγχου  |x Σύστημα ποιότητας 
650 1 0 |a Βιομηχανία τροφίμων  |x Ανάλυση επικινδυνότητας των κρίσιμων σημείων ελέγχου 
650 1 0 |a Βιομηχανία τροφίμων  |x Συστήματα διαχείρισης ποιότητας 
650 1 0 |a Πρότυπο ISO 22000 
650 1 0 |a Ishikawa Diagram 
650 7 |a Διπλωματικές διατριβές  |x ΔΙΠ 
700 1 |a Δάγκας, Ευάγγελος 
710 |a Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο 
856 4 0 |u http://class.eap.gr/QuickPlace/dipde/Main.nsf/$defaultview/C668D74A261472E9C225754B002A532E/$File/BASILOPOULOS 20DAGKLAS 20DEMISKIS.rar?OpenElement 
952 |a GR-PaHOU  |b 59cc755e6c5ad13446fb72d1  |c 998a  |d 945l  |e -  |t 1  |x m  |z Books