Τεχνολογία τροφίμων/

Main Author: Τρουλλινός, Βασίλειος Ν.
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήναι: Ίδρυμα Ευγενίδου, 1971
Series:Βιβλιοθήκη του Τεχνικού / Ίδρυμα Ευγενίδου
Subjects:
LEADER 00808nam a2200193 a 4500
001 776808
005 20171111231148.0
008 090204s1971 gr r 000 g gre d
040 |a GR-KeIUL  |b gre  |e AACR2 2nd rev. ed. 
082 0 |2 22η εκδ.  |a 664 
100 1 |a Τρουλλινός, Βασίλειος Ν. 
245 1 0 |a Τεχνολογία τροφίμων/  |c Βασιλείου Ν. Τρουλλινού 
260 |a Αθήναι:  |b Ίδρυμα Ευγενίδου,  |c 1971 
300 |a 188σ. ;  |c 21εκ. 
490 0 |a Βιβλιοθήκη του Τεχνικού / Ίδρυμα Ευγενίδου 
500 |a ΤΞΓ 
650 1 0 |a ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 
650 1 0 |a ΤΡΟΦΗ  |x ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟ 
952 |a GR-KeIUL  |b 59cc2bf76c5ad13446fa51b2  |c 998a  |d 945l  |e 664 ΤΡΟ  |t 1  |x m  |z Books