Τεχνολογία οίνων και λοιπών προϊόντων ζυμώσεως Ι και ΙΙ

Main Author: Κόντος, Γεώργιος Χ.
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήναι ΟΕΔΒ 1983
Edition:2η έκδ.
Subjects:
LEADER 01077nam a2200205 a 4500
001 75168
005 20171111224424.0
008 000811m1983 e 000 yygre
040 1 1 |a AtEVE  |e AACR2 
041 |a gre 
082 1 |2 21η έκδ.  |a 663.2 
100 0 1 |a Κόντος, Γεώργιος Χ. 
245 1 |a Τεχνολογία οίνων και λοιπών προϊόντων ζυμώσεως Ι και ΙΙ  |c Γεωργίου Χ. Κοντού 
250 1 |a 2η έκδ. 
260 1 |a Αθήναι  |b ΟΕΔΒ  |c 1983 
300 1 |a 2τ.  |c 24εκ. 
500 1 |a Άνω του τίτλου: Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και θρησκευμάτων. Κέντρα Ανώτερας Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαιδεύσεως. Ανώτερες σχολές Τεχνολόγων Τροφίμων 
504 1 |a Βιβλιογραφία: τ.1 σ. 397-398 
650 1 |a Οίνοι και οινοποιία  |x Σπουδή και διδασκαλία (Ανώτερη) 
952 |a GRAtEVE  |b 590432eb6c5ad119ff95fe87  |c 995b  |d 995e  |e ΕΚΠ-4427-KN  |t 2  |x m  |z Books