|
|
|
|
LEADER |
01077nam a2200205 a 4500 |
001 |
75168 |
005 |
20171111224424.0 |
008 |
000811m1983 e 000 yygre |
040 |
1 |
1 |
|a AtEVE
|e AACR2
|
041 |
|
|
|a gre
|
082 |
1 |
|
|2 21η έκδ.
|a 663.2
|
100 |
0 |
1 |
|a Κόντος, Γεώργιος Χ.
|
245 |
1 |
|
|a Τεχνολογία οίνων και λοιπών προϊόντων ζυμώσεως Ι και ΙΙ
|c Γεωργίου Χ. Κοντού
|
250 |
1 |
|
|a 2η έκδ.
|
260 |
1 |
|
|a Αθήναι
|b ΟΕΔΒ
|c 1983
|
300 |
1 |
|
|a 2τ.
|c 24εκ.
|
500 |
1 |
|
|a Άνω του τίτλου: Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και θρησκευμάτων. Κέντρα Ανώτερας Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαιδεύσεως. Ανώτερες σχολές Τεχνολόγων Τροφίμων
|
504 |
1 |
|
|a Βιβλιογραφία: τ.1 σ. 397-398
|
650 |
1 |
|
|a Οίνοι και οινοποιία
|x Σπουδή και διδασκαλία (Ανώτερη)
|
952 |
|
|
|a GRAtEVE
|b 590432eb6c5ad119ff95fe87
|c 995b
|d 995e
|e ΕΚΠ-4427-KN
|t 2
|x m
|z Books
|