Το ελαιόλαδο και η παραγωγή του /

Main Author: Αλεξάκης, Αλέξανδρος Σ.
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα : Εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη, 2008.
Edition:Επανέκδοση βελτιωμένη.
Series:Φύση και πολιτισμός
Subjects:
LEADER 01582nam a2200217 a 4500
001 6959
005 20171111224314.0
008 110712s gr a 00010 gre
020 0 0 |a 9607012682 
082 0 0 |2 22  |a 664.362 
100 1 0 |a Αλεξάκης, Αλέξανδρος Σ. 
245 1 3 |a Το ελαιόλαδο και η παραγωγή του /  |c Αλέξανδρος Σ. Αλεξάκης. 
250 0 0 |a Επανέκδοση βελτιωμένη. 
260 0 0 |a Αθήνα :  |b Εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη,  |c 2008. 
300 0 0 |a 229 σ. :  |b εικ. ;  |c 21 εκ. 
440 0 0 |a Φύση και πολιτισμός 
504 0 0 |a Περιλαμβάνει βιβλιογραφίες. 
505 0 0 |a Καρπός, συγκομιδή, μεταφορά και αποθήκευση της ελιάς - - Το ελαιουργείο - - Παραλαβή του ελαιολάδου - - Διαχωρισμός του ελαιόλαδου - - Το ελαιόλαδο, ένα ευπαθές υλικό - - Εξευγενισμός του ελαιόλαδου - - Χημική σύσταση του ελαιολάδου - - Τα χαρακτηριστικά το καλού ελαιολάδου - - Το χημείο - - Το ελαιόλαδο, ένα βασικό είδος διατροφής - - Οι ελληνικοί ελαιώνες - - Το ελαιόλαδο : η βάση της καλής υγείας - - Το φύλλο της ελιάς. 
650 0 0 |a Ελαιόλαδο 
650 0 0 |a Olive oil 
952 |a GrTHDAPL  |b 5903b0576c5ad119ff9131b3  |c 952a  |d 9528  |e 664.362 Αλε  |t 1  |x m  |z Books