Το τσίπουρο και η τσικουδιά : το ελληνικό απόσταγμα στεμφύλων /

Main Author: Σουφλερός, Ευάγγελος, 1949-
Other Authors: Ροδοβίτης, Βασίλης Αθ.
Format: Book
Language:Greek
Published: Θεσσαλονίκη : [χ.ό.], c2004.
Subjects:
Table of Contents:
  • Τα είδη των αποσταγμάτων - - Η παρασκευή του τσίπουρου - - Η διεργασία της απόσταξης - - Η σύσταση του τσίπουρου και της τσικουδιάς - - Η νομοθεσία και η οικονομία της απόσταξης στεμφύλων - -Το τσίπουρο στη διατροφή και την υγεία - - Το τσίπουρο στο τραπέζι - - Το τσίπουρο και η τσικουδιά στη λαογραφία και στην στιχουργική - - Με στόχο την ποιότητα.