Το τσίπουρο και η τσικουδιά : το ελληνικό απόσταγμα στεμφύλων /

Main Author: Σουφλερός, Ευάγγελος, 1949-
Other Authors: Ροδοβίτης, Βασίλης Αθ.
Format: Book
Language:Greek
Published: Θεσσαλονίκη : [χ.ό.], c2004.
Subjects:
LEADER 01769nam a2200277 a 4500
001 6943
005 20171111224314.0
008 120710s gr s 00010 gre
020 0 0 |a 9609244904 
082 0 0 |2 22  |a 663.3 
100 0 0 |a Σουφλερός, Ευάγγελος,  |d 1949- 
245 1 3 |a Το τσίπουρο και η τσικουδιά :  |b το ελληνικό απόσταγμα στεμφύλων /  |c Ε. Ηρ. Σουφλερός, Β. Αθ. Ροδοβίτης. 
260 1 0 |a Θεσσαλονίκη :  |b [χ.ό.],  |c c2004. 
300 0 0 |a 295 σ. :  |b έγχρ. εικ., πίν., φωτ. ;  |c 25 εκ. 
500 0 0 |a Περιλαμβάνει γλωσσάριο και ευρετήριο όρων. 
504 0 0 |a Βιβλιογραφία : σ. 277-285. 
505 0 0 |a Τα είδη των αποσταγμάτων - - Η παρασκευή του τσίπουρου - - Η διεργασία της απόσταξης - - Η σύσταση του τσίπουρου και της τσικουδιάς - - Η νομοθεσία και η οικονομία της απόσταξης στεμφύλων - -Το τσίπουρο στη διατροφή και την υγεία - - Το τσίπουρο στο τραπέζι - - Το τσίπουρο και η τσικουδιά στη λαογραφία και στην στιχουργική - - Με στόχο την ποιότητα. 
650 0 0 |a Alcoholic beverages 
650 0 4 |a Οινοπνευματώδη ποτά 
650 0 4 |a Beverages 
650 0 4 |a Ποτά 
650 0 4 |a Wine tasting 
650 0 4 |a Wine and wine making 
650 0 4 |a Οίνος, Γευσιγνωσία του 
700 1 0 |a Ροδοβίτης, Βασίλης Αθ. 
952 |a GrTHDAPL  |b 5903b0156c5ad119ff912e5a  |c 952a  |d 9528  |e 663.3 Σου  |t 1  |x m  |z Books