Ενεργότητα νερού στα τρόφιμα : μείωση με προσθήκη υγροσκοπικών ουσιών (HUMECTANTS) /
Main Author: | Σεβαστός, Χρήστος |
---|---|
Corporate Authors: | Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών., Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών |
Other Authors: | Ταούκης, Πέτρος |
Format: | Book |
Similar Items
-
Βλαβερές ουσίες στα τρόφιμα
by: Αλευρίτου - Γουλιέλμου, Ελένη
Published: (1988) -
Εφαρμογές νανοτεχνολογίας στα τρόφιμα /
by: Κατσίκη, Χριστίνα -
Τα πρόσθετα στα τρόφιμα
by: Αλευρίτου - Γουλιέλμου, Ελένη
Published: (1993) -
Τα πρόσθετα στα τρόφιμα/
by: Αλευρίτου-Γουλιέλμου, Ελένη
Published: (1993) -
Τα πρόσθετα στα τρόφιμα /
by: Αλευρίτου-Γουλιέλμου, Ελένη
Published: (1993)