Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Αποστείρωσις κονσερβών:...
Description
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Αποστείρωσις κονσερβών: αδρανοποίησις και θανάτωσις μικροοργανισμών, αξιολόγησις αποστειρώσεων και παράγοντες επηρεάζοντες αυτάς/
Main Author:
Έξαρχος, Κωνσταντίνος
Corporate Author:
Αγροτική Τράπεζα Ελλάδος
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
Αθήναι:
ΑΤΕ,
1971
Subjects:
Canned foods
>
Sterilization
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Physical Description:
64 σ.
Similar Items
Αποστείρωσις κονσερβών : (αδρανοποίησις και θανάτωσις μικροοργανισμών - Αξιολόγησις αποστειρώσεων και παράγοντες επηρεάζοντες αυτάς) /
by: Εξαρχος, Κωνσταντίνος
Published: (1971)
Canned foods: an introduction to their microbiology/
by: Baumgartner, J. G.
Published: (1945)
Η βιομηχανία κονσέρβων/
by: Παπαναστασίου, Δημήτριος Π.
Published: (1961)
Η βιομηχανία κονσερβών
by: Παπαναστασίου, Δημήτριος Π.
Published: (1961)
Guidelines for can manufacturers and food canners :prevention of metal contamination of canned foods
Published: (1986)
×
Loading...