|
|
|
|
LEADER |
01196nam a2200241 a 4500 |
001 |
632852 |
005 |
20171111230411.0 |
008 |
150303s2013----gr er 000 0 gre d |
040 |
|
|
|a ΓΠΑ
|b gre
|e AACR2
|
082 |
|
0 |
|2 23
|a 612.396
|
100 |
1 |
|
|a Αναστασάτου, Αδελαΐς Α.
|
245 |
0 |
0 |
|a Μελέτη της γλυκαιμικής απόκρισης:
|b μελέτη in vitro σε μοντέλα συστήματα και σε τρόφιμα/
|c Αδελαΐς Α. Αναστασάτου ; επιβλέπουσα καθηγήτρια Καψοκεφάλου Μαρία
|
260 |
|
|
|c 2013
|
300 |
|
|
|a 71 σ.
|
504 |
|
|
|a Βιβλιογραφία: σ. 66 - 71
|
650 |
0 |
0 |
|a Diabetes
|
650 |
0 |
0 |
|a Fiber in human nutrition
|
650 |
0 |
0 |
|a Glycemic index
|
650 |
0 |
0 |
|a Food
|x Analysis
|
700 |
1 |
|
|a Καψοκεφάλου, Μαρία
|
710 |
0 |
|
|a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
|b Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων.
|
856 |
4 |
0 |
|b Εργαστήριο Χημείας και Ανάλυσης Τροφίμων
|u http://hdl.handle.net/10329/5878
|
952 |
|
|
|a GR-AtULA
|b 59cc19516c5ad13446f739f9
|c 998a
|d 945l
|e ΜΔ 612.396 ΑΘΑ
|t 1
|x m
|z Books
|