Μελέτη της γλυκαιμικής απόκρισης: μελέτη in vitro σε μοντέλα συστήματα και σε τρόφιμα/

Main Author: Αναστασάτου, Αδελαΐς Α.
Corporate Author: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων.
Other Authors: Καψοκεφάλου, Μαρία
Format: Book
Language:Greek
Published: 2013
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/10329/5878
LEADER 01196nam a2200241 a 4500
001 632852
005 20171111230411.0
008 150303s2013----gr er 000 0 gre d
040 |a ΓΠΑ  |b gre  |e AACR2 
082 0 |2 23  |a 612.396 
100 1 |a Αναστασάτου, Αδελαΐς Α. 
245 0 0 |a Μελέτη της γλυκαιμικής απόκρισης:   |b μελέτη in vitro σε μοντέλα συστήματα και σε τρόφιμα/  |c Αδελαΐς Α. Αναστασάτου ; επιβλέπουσα καθηγήτρια Καψοκεφάλου Μαρία 
260 |c 2013 
300 |a 71 σ. 
504 |a Βιβλιογραφία: σ. 66 - 71 
650 0 0 |a Diabetes 
650 0 0 |a Fiber in human nutrition 
650 0 0 |a Glycemic index 
650 0 0 |a Food  |x Analysis 
700 1 |a Καψοκεφάλου, Μαρία 
710 0 |a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.  |b Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων. 
856 4 0 |b Εργαστήριο Χημείας και Ανάλυσης Τροφίμων  |u http://hdl.handle.net/10329/5878 
952 |a GR-AtULA  |b 59cc19516c5ad13446f739f9  |c 998a  |d 945l  |e ΜΔ 612.396 ΑΘΑ  |t 1  |x m  |z Books