Μελέτη εφικτότητας ίδρυσης εστιατορίου "Burgering House" στα βόρεια προάστια της Αθήνας/

Main Author: Σκουραδάκης, Χρήστος
Corporate Author: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης
Other Authors: Ροζάκης, Στέλιος
Format: Book
Language:Greek
Published: 2013
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/10329/5847
LEADER 01037nam a2200217 a 4500
001 632726
005 20171111230411.0
008 150224s2013----gr er 000 0 gre d
040 |a ΓΠΑ  |b gre  |e AACR2 
082 0 |2 23  |a 647.9506849512 
100 1 |a Σκουραδάκης, Χρήστος 
245 0 0 |a Μελέτη εφικτότητας ίδρυσης εστιατορίου "Burgering House" στα βόρεια προάστια της Αθήνας/  |c Χρήστος Σκουραδάκης ; επιβλέπων Στυλιανός Ροζάκης 
260 |c 2013 
300 |a 49 σ. 
504 |a Βιβλιογραφία: σ. 49 
650 0 0 |a Chain restaurants 
650 0 0 |a Fast food restaurants  |z Greese 
700 1 |a Ροζάκης, Στέλιος 
710 0 |a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.  |b Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10329/5847 
952 |a GR-AtULA  |b 59cc194e6c5ad13446f73974  |c 998a  |d 945l  |e ΜΔ 647.9506849512 ΣΚΟ  |t 1  |x m  |z Books