|
|
|
|
LEADER |
01037nam a2200217 a 4500 |
001 |
632726 |
005 |
20171111230411.0 |
008 |
150224s2013----gr er 000 0 gre d |
040 |
|
|
|a ΓΠΑ
|b gre
|e AACR2
|
082 |
|
0 |
|2 23
|a 647.9506849512
|
100 |
1 |
|
|a Σκουραδάκης, Χρήστος
|
245 |
0 |
0 |
|a Μελέτη εφικτότητας ίδρυσης εστιατορίου "Burgering House" στα βόρεια προάστια της Αθήνας/
|c Χρήστος Σκουραδάκης ; επιβλέπων Στυλιανός Ροζάκης
|
260 |
|
|
|c 2013
|
300 |
|
|
|a 49 σ.
|
504 |
|
|
|a Βιβλιογραφία: σ. 49
|
650 |
0 |
0 |
|a Chain restaurants
|
650 |
0 |
0 |
|a Fast food restaurants
|z Greese
|
700 |
1 |
|
|a Ροζάκης, Στέλιος
|
710 |
0 |
|
|a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
|b Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10329/5847
|
952 |
|
|
|a GR-AtULA
|b 59cc194e6c5ad13446f73974
|c 998a
|d 945l
|e ΜΔ 647.9506849512 ΣΚΟ
|t 1
|x m
|z Books
|