Επίδραση της άλμης στην ωρίμαση λευκού τυριού από πρόβειο γάλα/

Main Author: Τζουβάνου, Αλεξάνδρα
Corporate Author: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Other Authors: Μοάτσου, Γκόλφω
Format: Book
Language:Greek
Published: 2013
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/10329/5816

Internet

http://hdl.handle.net/10329/5816
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο ΑθηνώνΜΔ 637.35 ΤΖΟ1ΠροβολήOPAC