Προσδιορισμός του φυτοχημικού περιεχομένου και της βιοδραστικότητας των καρπών και προϊόντων (χυμοί) που παράγονται από το κεράσι (Prunus avium L.)/
Main Author: | Κόγκα, Θεοδώρα |
---|---|
Corporate Author: | Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Γενικό Τμήμα |
Other Authors: | Χαρουτουνιάν, Σέρκος |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
2012
|
Subjects: | |
Online Access: | http://hdl.handle.net/10329/5736 |
Similar Items
-
Μελέτη αντιοξειδωτικών ενώσεων σε ποικιλίες κερασιάς (Prunus avium L.) με φασματοσκοπικές μεθόδους/
by: Τακιδέλλη, Χαρίκλεια
Published: (2007) -
Προσδιορισμός του φυτοχημικού περιεχομένου και της βιοδραστικότητας των καρπών και προϊόντων (χυμοί) που παράγονται από το ρόδι (Punica granatum)/
by: Ορφανουδάκη, Αργυρώ Ν.
Published: (2012) -
Fruit and vegetable juice processing technology/
Published: (1971) -
Η κερασιά και η καλλιέργειά της /
by: Χατζηχαρίσης, Ιωάννης
Published: (2014) -
Χυμοί φρούτων σε ασηπτική συσκευασία : κλαδική έκθεση 1987 /
by: Βάμβουκας, Γιώργος.
Published: (1987)