|
|
|
|
LEADER |
01156nam a2200253 a 4500 |
001 |
631620 |
005 |
20171111230410.0 |
008 |
130604s2012----gr er 000 0 gre d |
040 |
|
|
|a ΓΠΑ
|b gre
|e AACR2
|
082 |
|
0 |
|2 23
|a 615.32373
|
100 |
1 |
|
|a Κόγκα, Θεοδώρα
|
245 |
0 |
0 |
|a Προσδιορισμός του φυτοχημικού περιεχομένου και της βιοδραστικότητας των καρπών και προϊόντων (χυμοί) που παράγονται από το κεράσι (Prunus avium L.)/
|c Κόγκα Θεοδώρα ; επιβλέπων Χαρουτουνιάν Σέρκος
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 86 σ.
|
504 |
|
|
|a Βιβλιογραφία: σ. 68 - 77
|
650 |
0 |
0 |
|a Cherry
|x Analysis
|
650 |
0 |
0 |
|a Antioxidants
|
650 |
0 |
0 |
|a Phenols
|
650 |
0 |
0 |
|a Flavonoids
|
650 |
0 |
0 |
|a Fruit juices
|x Therapeutic use
|
700 |
1 |
|
|a Χαρουτουνιάν, Σέρκος
|
710 |
0 |
|
|a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
|b Γενικό Τμήμα
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10329/5736
|
952 |
|
|
|a GR-AtULA
|b 59cc19356c5ad13446f734d5
|c 998a
|d 945l
|e ΜΔ 615.32373 ΚΟΓ
|t 1
|x m
|z Books
|