Προσδιορισμός του φυτοχημικού περιεχομένου και της βιοδραστικότητας των καρπών και προϊόντων (χυμοί) που παράγονται από το κεράσι (Prunus avium L.)/

Main Author: Κόγκα, Θεοδώρα
Corporate Author: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Γενικό Τμήμα
Other Authors: Χαρουτουνιάν, Σέρκος
Format: Book
Language:Greek
Published: 2012
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/10329/5736
LEADER 01156nam a2200253 a 4500
001 631620
005 20171111230410.0
008 130604s2012----gr er 000 0 gre d
040 |a ΓΠΑ  |b gre  |e AACR2 
082 0 |2 23  |a 615.32373 
100 1 |a Κόγκα, Θεοδώρα 
245 0 0 |a Προσδιορισμός του φυτοχημικού περιεχομένου και της βιοδραστικότητας των καρπών και προϊόντων (χυμοί) που παράγονται από το κεράσι (Prunus avium L.)/  |c Κόγκα Θεοδώρα ; επιβλέπων Χαρουτουνιάν Σέρκος 
260 |c 2012 
300 |a 86 σ. 
504 |a Βιβλιογραφία: σ. 68 - 77 
650 0 0 |a Cherry  |x Analysis 
650 0 0 |a Antioxidants 
650 0 0 |a Phenols 
650 0 0 |a Flavonoids 
650 0 0 |a Fruit juices  |x Therapeutic use 
700 1 |a Χαρουτουνιάν, Σέρκος 
710 0 |a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.  |b Γενικό Τμήμα 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10329/5736 
952 |a GR-AtULA  |b 59cc19356c5ad13446f734d5  |c 998a  |d 945l  |e ΜΔ 615.32373 ΚΟΓ  |t 1  |x m  |z Books