|
|
|
|
LEADER |
01179nam a2200217 a 4500 |
001 |
631011 |
005 |
20171111230409.0 |
008 |
121030s2012----gr er 000 0 gre d |
040 |
|
|
|a ΓΠΑ
|b gre
|e AACR2
|
082 |
|
0 |
|2 22
|a 660.63
|
100 |
1 |
|
|a Χατζηφράγκου, Αφροδίτη
|
245 |
0 |
0 |
|a Μελέτη της βιοτεχνολογικής παραγωγής της 1,3-προπανοδιόλης κατά την αύξηση του μικροοργανισμού Clostridium butyricum σε υποστρώματα με βάση την βιομηχανική γλυκερόλη/
|c Χατζηφράγκου Αφροδίτη ; επιβλέπων Παπανικολάου Σεραφείμ
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 192 σ.
|
504 |
|
|
|a Βιβλιογραφία: σ. 172 - 192
|
650 |
0 |
0 |
|a Glycerin
|
650 |
0 |
0 |
|a Clostridium butyricum
|
700 |
1 |
|
|a Παπανικολάου, Σεραφείμ
|
710 |
0 |
|
|a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
|b Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10329/5368
|
952 |
|
|
|a GR-AtULA
|b 59cc19276c5ad13446f7324d
|c 998a
|d 945l
|e ΔΔ 660.63 ΧΑΤ
|t 1
|x m
|z Books
|