Μελέτη της βιοτεχνολογικής παραγωγής της 1,3-προπανοδιόλης κατά την αύξηση του μικροοργανισμού Clostridium butyricum σε υποστρώματα με βάση την βιομηχανική γλυκερόλη/

Main Author: Χατζηφράγκου, Αφροδίτη
Corporate Author: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Other Authors: Παπανικολάου, Σεραφείμ
Format: Book
Language:Greek
Published: 2012
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/10329/5368
LEADER 01179nam a2200217 a 4500
001 631011
005 20171111230409.0
008 121030s2012----gr er 000 0 gre d
040 |a ΓΠΑ  |b gre  |e AACR2 
082 0 |2 22  |a 660.63 
100 1 |a Χατζηφράγκου, Αφροδίτη 
245 0 0 |a Μελέτη της βιοτεχνολογικής παραγωγής της 1,3-προπανοδιόλης κατά την αύξηση του μικροοργανισμού Clostridium butyricum σε υποστρώματα με βάση την βιομηχανική γλυκερόλη/  |c Χατζηφράγκου Αφροδίτη ; επιβλέπων Παπανικολάου Σεραφείμ 
260 |c 2012 
300 |a 192 σ. 
504 |a Βιβλιογραφία: σ. 172 - 192 
650 0 0 |a Glycerin 
650 0 0 |a Clostridium butyricum 
700 1 |a Παπανικολάου, Σεραφείμ 
710 0 |a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.  |b Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10329/5368 
952 |a GR-AtULA  |b 59cc19276c5ad13446f7324d  |c 998a  |d 945l  |e ΔΔ 660.63 ΧΑΤ  |t 1  |x m  |z Books