Προσδιοριστικοί παράγοντες κατανάλωσης φαγητού γρήγορης εστίασης (Fast Food)/

Main Author: Ρούσσου, Αγγελική Ε.
Corporate Author: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης
Other Authors: Λαζαρίδης, Παναγιώτης
Format: Book
Language:Greek
Published: 2011
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/10329/4565

Internet

http://hdl.handle.net/10329/4565
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο ΑθηνώνΜΔ 658.834 ΡΟΥ1ΠροβολήOPAC