|
|
|
|
LEADER |
01071nam a2200229 a 4500 |
001 |
630838 |
005 |
20171111230409.0 |
008 |
120723s2011----gr er 000 0 gre d |
040 |
|
|
|a ΓΠΑ
|b gre
|e AACR2
|
082 |
|
0 |
|2 22
|a 658.834
|
100 |
1 |
|
|a Ρούσσου, Αγγελική Ε.
|
245 |
0 |
0 |
|a Προσδιοριστικοί παράγοντες κατανάλωσης φαγητού γρήγορης εστίασης (Fast Food)/
|c Αγγελική Ε. Ρούσσου ; επιβλέπων Π. Λαζαρίδης
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 118 σ.
|
504 |
|
|
|a Βιβλιογραφία: σ. 93 - 97
|
650 |
0 |
0 |
|a Convenience foods
|z Greece
|
650 |
0 |
0 |
|a Food consumption
|z Greece
|
650 |
0 |
0 |
|a Consumers' preferences
|x Research
|z Greece
|
700 |
1 |
|
|a Λαζαρίδης, Παναγιώτης
|
710 |
0 |
|
|a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
|b Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10329/4565
|
952 |
|
|
|a GR-AtULA
|b 59cc19236c5ad13446f73193
|c 998a
|d 945l
|e ΜΔ 658.834 ΡΟΥ
|t 1
|x m
|z Books
|