Προσδιοριστικοί παράγοντες κατανάλωσης φαγητού γρήγορης εστίασης (Fast Food)/

Main Author: Ρούσσου, Αγγελική Ε.
Corporate Author: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης
Other Authors: Λαζαρίδης, Παναγιώτης
Format: Book
Language:Greek
Published: 2011
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/10329/4565
LEADER 01071nam a2200229 a 4500
001 630838
005 20171111230409.0
008 120723s2011----gr er 000 0 gre d
040 |a ΓΠΑ  |b gre  |e AACR2 
082 0 |2 22  |a 658.834 
100 1 |a Ρούσσου, Αγγελική Ε. 
245 0 0 |a Προσδιοριστικοί παράγοντες κατανάλωσης φαγητού γρήγορης εστίασης (Fast Food)/  |c Αγγελική Ε. Ρούσσου ; επιβλέπων Π. Λαζαρίδης 
260 |c 2011 
300 |a 118 σ. 
504 |a Βιβλιογραφία: σ. 93 - 97 
650 0 0 |a Convenience foods  |z Greece 
650 0 0 |a Food consumption  |z Greece 
650 0 0 |a Consumers' preferences  |x Research  |z Greece 
700 1 |a Λαζαρίδης, Παναγιώτης 
710 0 |a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.  |b Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10329/4565 
952 |a GR-AtULA  |b 59cc19236c5ad13446f73193  |c 998a  |d 945l  |e ΜΔ 658.834 ΡΟΥ  |t 1  |x m  |z Books