Επίδραση του βαθμού συμπίεσης του εδάφους στο φύτρωμα αραβοσίτου (Zea mays), σιταριού (Triticum aestivum), κριθαριού (Hordeum sativum), μπιζελιού (Pisum sativum), φακής (Lens culinaris) και φασολιού (Phaseolus vulgaris)/
Main Author: | Κιολέογλου, Βασίλης |
---|---|
Corporate Author: | Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής |
Other Authors: | Καραμάνος, Ανδρέας Ι., |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
2010
|
Subjects: | |
Online Access: | http://hdl.handle.net/10329/4206 |
Similar Items
-
Αύξηση, ανάπτυξη μπιζελιού (Pisum Sativum)/
by: Σαράντης, Δημήτριος Τ.
Published: (2012) -
Γεωγραφική ταξινόμηση οσπρίων φακής (Lens Culinaris L.) με την μέθοδο της υπέρυθρης φασματοσκοπίας FT-IR συνδιασμένης με χημειομετρικές μεθόδους/
by: Κουβουτσάκης, Γεώργιος Π.
Published: (2013) -
The lentil botany, production and uses /
Published: (2009) -
Peas: genetics, molecular biology and biotechnology/
Published: (1993) -
Lentils
Published: (1981)