Επίδραση του βαθμού συμπίεσης του εδάφους στο φύτρωμα αραβοσίτου (Zea mays), σιταριού (Triticum aestivum), κριθαριού (Hordeum sativum), μπιζελιού (Pisum sativum), φακής (Lens culinaris) και φασολιού (Phaseolus vulgaris)/

Main Author: Κιολέογλου, Βασίλης
Corporate Author: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής
Other Authors: Καραμάνος, Ανδρέας Ι.,
Format: Book
Language:Greek
Published: 2010
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/10329/4206
LEADER 01301nam a2200277 a 4500
001 630519
005 20171111230409.0
008 120518s2011----gr er 000 0 gre d
040 |a ΓΠΑ  |b gre  |e AACR2 
082 0 |2 22  |a 631.433 
100 1 |a Κιολέογλου, Βασίλης 
245 0 0 |a Επίδραση του βαθμού συμπίεσης του εδάφους στο φύτρωμα αραβοσίτου (Zea mays), σιταριού (Triticum aestivum), κριθαριού (Hordeum sativum), μπιζελιού (Pisum sativum), φακής (Lens culinaris) και φασολιού (Phaseolus vulgaris)/  |c Βασίλης Ε. Κωτούλας ; επιβλέπων Ανδρέας Καραμάνος 
260 |c 2010 
300 |a 155 σ. 
504 |a Βιβλιογραφία: σ. 125-139 
650 0 0 |a Crops  |x Effect of soil compaction on 
650 0 0 |a Germination 
650 0 0 |a Corn 
650 0 0 |a Wheat 
650 0 0 |a Barley 
650 0 0 |a Peas 
650 0 0 |a Lentils 
700 1 |a Καραμάνος, Ανδρέας Ι., 
710 0 |a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.  |b Τμήμα Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10329/4206 
952 |a GR-AtULA  |b 59cc191c6c5ad13446f73038  |c 998a  |d 945l  |e ΜΔ 631.433 ΚΙΟ  |t 1  |x m  |z Books