Προσδιορισμός φρουκτοολιγοσακχαριτών (FOS) με FT-IR σε δημητριακά. Επίδραση των FOS ως υποκατάστατα σακχαρόζης στα φυσικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά εμπορικών επιδορπίων με βάση το άμυλο/
Main Author: | |
---|---|
Corporate Author: | |
Other Authors: | |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
2011
|
Subjects: | |
Online Access: | http://hdl.handle.net/10329/4056 |
Internet
http://hdl.handle.net/10329/4056Βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός Αντιτύπων | Πληροφορίες | Κατάσταση |
---|---|---|---|---|
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών | ΜΔ 664.07 ΠΡΩ | 1 | Προβολή | OPAC |