Προσδιορισμός φρουκτοολιγοσακχαριτών (FOS) με FT-IR σε δημητριακά. Επίδραση των FOS ως υποκατάστατα σακχαρόζης στα φυσικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά εμπορικών επιδορπίων με βάση το άμυλο/

Main Author: Πρωτονοταρίου, Στυλιανή
Corporate Author: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Other Authors: Μαντάλα, Ιωάννα
Format: Book
Language:Greek
Published: 2011
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/10329/4056

Internet

http://hdl.handle.net/10329/4056
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο ΑθηνώνΜΔ 664.07 ΠΡΩ1ΠροβολήOPAC