|
|
|
|
LEADER |
01091nam a2200241 a 4500 |
001 |
630141 |
005 |
20171111230409.0 |
008 |
111208s2011----gr er 000 0 gre d |
040 |
|
|
|a ΓΠΑ
|b gre
|e AACR2
|
082 |
|
0 |
|2 22
|a 572.42
|
100 |
1 |
|
|a Κανακαράκη, Αλεξία Μαρία Μ.
|
245 |
0 |
0 |
|a Μελέτη των δραστικών συστατικών του σκόρδου (Allium sativum) καλλιεργούμενου στην περιοχή Ν. Βύσσας/
|c Αλεξία Μαρία Μ. κανακαράκη ; επιβλέπων Π. Ταραντίλης
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 111 σ.
|
504 |
|
|
|a Βιβλιογραφία: σ. 88-95
|
650 |
0 |
0 |
|a Garlic
|x Analysis
|
650 |
0 |
0 |
|a Plant metabolites
|
650 |
0 |
0 |
|a Essences and essential oils
|x Analysis
|
650 |
0 |
0 |
|a Antioxidants
|x Research
|
700 |
1 |
|
|a Ταραντίλης, Πέτρος
|
710 |
0 |
|
|a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
|b Γενικό Τμήμα
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10329/3101
|
952 |
|
|
|a GR-AtULA
|b 59cc19126c5ad13446f72eac
|c 998a
|d 945l
|e ΜΔ 572.42 ΚΑΝ
|t 1
|x m
|z Books
|