Μελέτη των δραστικών συστατικών του σκόρδου (Allium sativum) καλλιεργούμενου στην περιοχή Ν. Βύσσας/

Main Author: Κανακαράκη, Αλεξία Μαρία Μ.
Corporate Author: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Γενικό Τμήμα
Other Authors: Ταραντίλης, Πέτρος
Format: Book
Language:Greek
Published: 2011
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/10329/3101
LEADER 01091nam a2200241 a 4500
001 630141
005 20171111230409.0
008 111208s2011----gr er 000 0 gre d
040 |a ΓΠΑ  |b gre  |e AACR2 
082 0 |2 22  |a 572.42 
100 1 |a Κανακαράκη, Αλεξία Μαρία Μ. 
245 0 0 |a Μελέτη των δραστικών συστατικών του σκόρδου (Allium sativum) καλλιεργούμενου στην περιοχή Ν. Βύσσας/  |c Αλεξία Μαρία Μ. κανακαράκη ; επιβλέπων Π. Ταραντίλης 
260 |c 2011 
300 |a 111 σ. 
504 |a Βιβλιογραφία: σ. 88-95 
650 0 0 |a Garlic  |x Analysis 
650 0 0 |a Plant metabolites 
650 0 0 |a Essences and essential oils  |x Analysis 
650 0 0 |a Antioxidants  |x Research 
700 1 |a Ταραντίλης, Πέτρος 
710 0 |a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.  |b Γενικό Τμήμα 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10329/3101 
952 |a GR-AtULA  |b 59cc19126c5ad13446f72eac  |c 998a  |d 945l  |e ΜΔ 572.42 ΚΑΝ  |t 1  |x m  |z Books