Μελέτη της διαιτητικής αξίας των στεμφύλων οινοποιίας για τα μηρυκαστικά/

Main Author: Φεγγερός, Κωνσταντίνος Ι.
Corporate Author: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής και Υδατοκαλλιεργειών
Other Authors: Καλαϊσάκης, Π.
Format: Book
Language:Greek
Published: 1985
Online Access:http://thesis.ekt.gr/thesisBookReader/id/0230 page/1/mode/2up

Internet

http://thesis.ekt.gr/thesisBookReader/id/0230 page/1/mode/2up
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών(null)2ΠροβολήOPAC