Μελέτη της διαιτητικής αξίας των στεμφύλων οινοποιίας για τα μηρυκαστικά/

Main Author: Φεγγερός, Κωνσταντίνος Ι.
Corporate Author: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής και Υδατοκαλλιεργειών
Other Authors: Καλαϊσάκης, Π.
Format: Book
Language:Greek
Published: 1985
Online Access:http://thesis.ekt.gr/thesisBookReader/id/0230 page/1/mode/2up
LEADER 00909nam a2200181 a 4500
001 628049
005 20171111230407.0
008 090917s1985----gr er 000 0 gre d
040 |a ΓΠΑ  |b gre  |e AACR2 
100 1 |a Φεγγερός, Κωνσταντίνος Ι. 
245 0 0 |a Μελέτη της διαιτητικής αξίας των στεμφύλων οινοποιίας για τα μηρυκαστικά/  |c Κωνσταντίνου Ι. Φεγγερού 
260 |c 1985 
300 |a 112 σ. 
504 |a Βιβλιογραφία: σ. [101]-112 
700 1 |a Καλαϊσάκης, Π. 
710 0 |a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.  |b Τμήμα Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής και Υδατοκαλλιεργειών 
856 4 0 |u http://thesis.ekt.gr/thesisBookReader/id/0230 page/1/mode/2up 
952 |a GR-AtULA  |b 59cc18e66c5ad13446f7260a  |c 998a  |d 945l  |e (null)  |t 2  |x m  |z Books