Επιμορφωτικό σεμινάριο "Γάλα - ποιότητα, παραδοσιακά τυριά": 5-7 Ιουνίου 1991, Λάρισα/

Corporate Authors: Εθνική Επιτροπή Γάλακτος Ελλάδας, Επιμορφωτικό Σεμινάριο στη Γαλακτοκομία
Format: Book
Language:Greek
Published: [Αθήνα]: Εθνική Επιτροπή Γάλακτος, 1991
Subjects:
LEADER 00955nam a2200217 a 4500
001 626340
005 20171111230406.0
008 090429s1991----gr er 000 0 gre d
040 |a ΓΠΑ  |b gre  |e AACR2 
082 0 |2 22  |a 637 
245 0 0 |a Επιμορφωτικό σεμινάριο "Γάλα - ποιότητα, παραδοσιακά τυριά":   |b 5-7 Ιουνίου 1991, Λάρισα/  |c Εθνική Επιτροπή Γάλακτος 
260 |a [Αθήνα]:  |b Εθνική Επιτροπή Γάλακτος,  |c 1991 
300 |a 144 σ. 
504 |a Περιλαμβάνει βιβλιογραφίες 
650 0 0 |a Dairying 
650 0 0 |a Dairy processing 
650 0 0 |a Milk  |x Quality 
650 0 0 |a Cheese  |z Greece 
710 0 |a Εθνική Επιτροπή Γάλακτος Ελλάδας 
711 1 |a Επιμορφωτικό Σεμινάριο στη Γαλακτοκομία 
952 |a GR-AtULA  |b 59cc18c76c5ad13446f71efe  |c 998a  |d 945l  |e 637 ΕΠΙ  |t 2  |x m  |z Books