|
|
|
|
LEADER |
00955nam a2200217 a 4500 |
001 |
626340 |
005 |
20171111230406.0 |
008 |
090429s1991----gr er 000 0 gre d |
040 |
|
|
|a ΓΠΑ
|b gre
|e AACR2
|
082 |
|
0 |
|2 22
|a 637
|
245 |
0 |
0 |
|a Επιμορφωτικό σεμινάριο "Γάλα - ποιότητα, παραδοσιακά τυριά":
|b 5-7 Ιουνίου 1991, Λάρισα/
|c Εθνική Επιτροπή Γάλακτος
|
260 |
|
|
|a [Αθήνα]:
|b Εθνική Επιτροπή Γάλακτος,
|c 1991
|
300 |
|
|
|a 144 σ.
|
504 |
|
|
|a Περιλαμβάνει βιβλιογραφίες
|
650 |
0 |
0 |
|a Dairying
|
650 |
0 |
0 |
|a Dairy processing
|
650 |
0 |
0 |
|a Milk
|x Quality
|
650 |
0 |
0 |
|a Cheese
|z Greece
|
710 |
0 |
|
|a Εθνική Επιτροπή Γάλακτος Ελλάδας
|
711 |
1 |
|
|a Επιμορφωτικό Σεμινάριο στη Γαλακτοκομία
|
952 |
|
|
|a GR-AtULA
|b 59cc18c76c5ad13446f71efe
|c 998a
|d 945l
|e 637 ΕΠΙ
|t 2
|x m
|z Books
|