Διασφάλιση της ποιότητας και της ασφάλειας σε κατεψυγμένα ψάρια /

Main Author: Μαρή, Ασπασία
Corporate Authors: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών., Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Format: Book
LEADER 00676nam a2200133 a 4500
001 623871
005 20171111230404.0
008 030526s1999----gr gr 000 0 Gre d
040 |a GR-AtNTU  |b gre 
100 1 |a Μαρή, Ασπασία 
245 1 0 |a Διασφάλιση της ποιότητας και της ασφάλειας σε κατεψυγμένα ψάρια /  |c Μαρή Ασπασία 
710 0 |a Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.  |b Σχολή Χημικών Μηχανικών. 
710 0 |b Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών 
952 |a GR-AtNTU  |b 59cc18946c5ad13446f714ae  |c 998a  |d 945l  |e -  |t 1  |x m  |z Books