Επίδραση της μεθόδου ξήρανσης στις ιδιότητες των αφυδατωμένων προϊόντων /
Main Author: | Κροκίδα, Μάγδα Κ |
---|---|
Corporate Authors: | Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών., Τομέας Ανάλυσης, Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Διεργασιών και Συστημάτων |
Other Authors: | Μαρούλης, Ζαχαρίας Β., |
Format: | Book |
Similar Items
-
Επίδραση των συνθηκών ξήρανσης στις ιδιότητες των επανυδατωμένων προϊόντων /
by: Βασταρδής, Ιωάννης Γ -
Επίδραση της μεθόδου ξήρανσης στις ιδιότητες κονιοποιημένου μοντέλου φρούτου /
by: Χριστάνα, Ειρήνη -
Επίδραση της μεθόδου ξήρανσης στις ισόθερμες ρόφησης κονιοποιημένου μοντέλου φρούτου /
by: Θαλασσινού, Ειρήνη -
Επίδραση των συνθηκών τηγανίσματος στις ιδιότητεσ τηγανισμένων προϊόντων /
by: Κοντούλης, Ευάγγελος -
Διεργασία ξήρανσης : επιλογή συσκευών - μετρήσεις /
by: Μητρόπουλος, Αντώνης Γ