Μελέτη υποκατάστασης εναλλακτικών γλυκαντικών με υγροσκοπικές ιδιότητες σε κέικ /
Main Author: | Βούρκα, Νικολέττα |
---|---|
Corporate Authors: | Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών., Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών |
Other Authors: | Τζιά, Κωνσταντίνα |
Format: | Book |
Similar Items
-
Μελέτη υποκατάστασης ζάχαρης και λιπαρών στις ιδιότητες του κέικ /
by: Χαρίτογλου, Χρυσή -
Υποκατάσταση λιπαρών σε κέικ /
by: Μιχαήλ, Σάββας Π -
Απίθανα κέικ
by: Μπαρμπαρίγου, Αργυρώ
Published: (2013) -
Κέικ & cupcakes
Published: (2016) -
Τό κέικ
by: Γαλανάκη, Ρέα (1947-)
Published: (1980)