Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Το νερό στη βιομηχανία τροφίμω...
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Το νερό στη βιομηχανία τροφίμων: απαιτήσεις και επεξεργασία /
Main Author:
Γυπαράκης, Στυλιανός Γ
Corporate Authors:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών.
,
Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Other Authors:
Ωραιοπούλου, Βασιλική Γ
Format:
Book
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
-
1
Προβολή
OPAC
Similar Items
Υγιεινή στη βιομηχανία τροφίμων /
by: Σταματόπουλος, Δημήτριος Σ
Μικροβιολογία στη βιομηχανία τροφίμων /
by: Αλυσανδράτος, Σπυρίδων
Μικροβιολογία στη βιομηχανία τροφίμων /
by: Αλυσανδράτος, Σπυρίδων
Ποιοτικά χαρακτηριστικά, επεξεργασία, χρήσεις και απαιτήσεις νερού στη βιομηχανία τροφίμων /
by: Γεωργίου, Παρασκευάς Ν
Θερμικές διεργασίες στη βιομηχανία τροφίμων
by: Αθανασόπουλος, Πάνος Ε.
Published: (1984)
×
Loading...