Κινητική μελέτη της επίδρασης της ωσμωτικής προκατεργασίας με προσθήκη αντιμικροβιακού στην ποιότητα και τη διατηρησιμότητα φιλέτων τόνου /
Main Author: | Σοφρά, Χρυσούλα |
---|---|
Corporate Authors: | Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών., Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών |
Other Authors: | Ταούκης, Πέτρος |
Format: | Book |
Similar Items
-
Μελέτη της επίδρασης της ωσμωτικής προκατεργασίας στην ποιότητα και τη διατηρησιμότητα νωπών φιλέτων τσιπούρας (Sparus aurata) ιχθυοκαλλιέργειας /
by: Σαλάπα, Ιωάννα -
Μελέτη επίδρασης οσμωτικής προκατεργασίας στη ποιότητα κατεψυγμένης φράουλας /
by: Δαμικούκα, Ιωάννα -
Μελέτη επίδρασης οσμωτικής προκατεργασίας στη ποιότητα κατεψυγμένης φράουλας /
by: Δαμικούκα, Ιωάννα -
Κινητική μελέτη της ψυχρής παστερίωσης με υπερυψηλή υδροστατική πίεση νωπών φιλέτων ψαριού /
by: Μαλτέζου, Ιωάννα -
Μελέτη της επίδρασης της θερμοκρασίας αποθήκευσης και της ενεργότητας νερού στη διατηρησιμότητα του ελληνικού καφέ /
by: Ορφανού, Φωτεινή