Κινητική μελέτη της επίδρασης των συνθηκών συντήρησης στην ποιότητα κατεψυγμένων λαχανικών /

Main Author: Ψιμούλη, Βασιλική
Corporate Authors: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών., Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Format: Book
LEADER 00744nam a2200133 a 4500
001 578513
005 20171111230038.0
008 040623s2002----gr gr 000 0 Gre d
040 |a GR-AtNTU  |b gre 
100 1 |a Ψιμούλη, Βασιλική 
245 1 0 |a Κινητική μελέτη της επίδρασης των συνθηκών συντήρησης στην ποιότητα κατεψυγμένων λαχανικών /  |c Βασιλική Ψιμούλη 
710 0 |a Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.  |b Σχολή Χημικών Μηχανικών. 
710 0 |b Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών 
952 |a GR-AtNTU  |b 59cc13406c5ad13446f65797  |c 998a  |d 945l  |e -  |t 1  |x m  |z Books