Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Μαθαίνοντας τι είναι οι τροφές...
Description
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Μαθαίνοντας τι είναι οι τροφές μας /
Main Author:
Θωμόπουλος, Χρίστος Δ.
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
Αθήνα :
Παπασωτηρίου,
2006.
Subjects:
Food
Τρόφιμα.
Food
>
Composition.
Τρόφιμα
>
Σύνθεση.
Nutrition
Διατροφή.
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Physical Description:
217 σ. : εικ. ; 21 εκ.
ISBN:
9607530721
Similar Items
The culture of food/
by: Montanari, Massimo, 1949-
Published: (1994)
Food chemistry
Published: (1996)
Histoire naturelle & morale de la nourriture/
by: Toussaint-Samat, Maguelonne, 1926-
Published: (1987)
Essentials of food science
by: Vaclavik, Vickie A.
Published: (2003)
Μέθοδοι αναλύσεως τροφίμων /
by: Ζαμπέλας, Δημήτριος Αντ.
Published: (1972)
×
Loading...