|
|
|
|
LEADER |
01518nam a2200289 a 4500 |
001 |
5174 |
005 |
20171111224312.0 |
008 |
070229s gr 00110 gre |
020 |
0 |
0 |
|a 9608455154
|
082 |
0 |
0 |
|2 22
|a 641.4
|
100 |
1 |
0 |
|a Sandler, Nick
|
245 |
1 |
0 |
|a Συντηρώ :
|b φρούτα, λαχανικά, ψάρια, κρέατα & πουλερικά /
|c Nick Sandler & Johnny Acton ; [μετάφραση Ραζή Ειρήνη].
|
260 |
1 |
0 |
|a Αθήνα :
|b Ψύχαλος,
|c c2005.
|
300 |
0 |
0 |
|a 223 σ. :
|b έγχρ. εικ. ;
|c 27 εκ.
|
500 |
0 |
0 |
|a Τίτλος πρωτοτύπου : Preserved.
|
505 |
0 |
0 |
|a Αποξήρανση, αλιπάστωση, κάπνιση, οξέωση, συντήρηση σε ζάχαρη και αλκοόλ, Παρασκευή λουκάνικων και σαλαμιών, αρωματισμένα έλαια και όξη, ζύμωση, εμφιάλωση και κονσερβοποίηση, εξώθηση αέρα, κατάψυξη και πάνω από 50 νοστιμότατες συνταγές.
|
650 |
0 |
4 |
|a Τρόφιμα
|x Συντήρηση
|
650 |
0 |
4 |
|a Λαχανικά
|x Αποξήρανση
|
650 |
0 |
4 |
|a Vegetables
|x Drying
|
650 |
0 |
4 |
|a Food
|x Preservation
|
650 |
0 |
4 |
|a Meat
|x Preservation
|
650 |
0 |
4 |
|a Κρέας
|x Συντήρηση
|
650 |
0 |
2 |
|a Food technology
|
650 |
0 |
4 |
|a Τεχνολογία τροφίμων
|
650 |
0 |
4 |
|a Canning and preserving
|
700 |
1 |
0 |
|a Acton, Johnny
|
952 |
|
|
|a GrTHDAPL
|b 59039fcf6c5ad119ff909d10
|c 952a
|d 9528
|e 641.5 San
|t 1
|x m
|z Books
|