Conservation des produits d'origine animale en pays chauds.
Main Author: | Laurent, Claude |
---|---|
Format: | Book |
Language: | French |
Published: |
[Paris] :
Presses universitaires de France,
[1974]
|
Subjects: |
Similar Items
-
Τεχνολογία τροφίμων ζωϊκής προέλευσης : εκτός του γάλακτος και των προϊόντων του /
by: Γεωργάκης , Σπυρίδων Α. 1932-
Published: (2002) -
Εισαγωγή στη ζωϊκή παραγωγή /
by: Χατζημηνάογλου, Ιωάννης.
Published: (2006) -
Designing foods animal product options in the marketplace /
Published: (1988) -
Designing foods : animal product options in the marketplace /
Published: (1988) -
Τα κρεατοσκεύασματα
by: Γεωργάκης, Σπυρίδων Α. (1932- )
Published: (2014)