|
|
|
|
LEADER |
01025nam a2200217 a 4500 |
001 |
437324 |
005 |
20171111225656.0 |
008 |
170309s2013 GRa||| 000 yygre |
020 |
|
|
|a 978-960-9514-49-1
|
040 |
1 |
2 |
|a AtEVE
|e AACR2
|
041 |
|
|
|a gre
|
050 |
1 |
|
|a HD9774.K583
|
082 |
1 |
|
|2 23
|a 381.4568416
|x Εξοπλισμός
|
100 |
0 |
1 |
|a Πουλίδης , Πέτρος
|
245 |
1 |
|
|a Εξοπλισμός - εγκαταστάσεις και οργάνωση της επαγγελματικής κουζίνας
|c Πέτρος Πουλίδης
|
260 |
1 |
|
|a Θεσσαλονίκη
|b ΙΕΚ Δέλτα
|c 2013
|
300 |
1 |
|
|a 273 σ.
|b εικ.
|c 24 εκ.
|
500 |
1 |
|
|a Άνω του τίτλου: τομέας μαγειρικής, ειδικότητα τεχνικός μαγειρικής τέχνης
|
650 |
1 |
|
|a Εστιατόρια, ταβέρνες κλπ.
|x Εξοπλισμός
|
711 |
1 |
2 |
|a Ιδιωτικό Εκπαιδευτικό Κέντρο Δέλτα
|
952 |
|
|
|a GRAtEVE
|b 5909890e6c5ad1338a929d8f
|c 995b
|d 995e
|e 08328/2014-2
|t 2
|x m
|z Books
|