"Μελέτη της επίδρασης συσκευασίας και φυσικών αντιμικροβιακών παραγόντων στην ποιότητα και υγιεινή παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων - τροφίμων" gre

Main Author: Τσιράκη, Μαρία Ι.
Language:Greek
Published: Ιωάννινα Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Σχολή Θετικών Επιστημών, Τμήμα Χημείας 2013
Subjects:
LEADER 01116nam a2200205 a 4500
001 428125
005 20171111225646.0
008 170809s2013 GRa||| 000 yygre
040 1 1 |a AtEVE  |e AACR2 
041 |a gre  |b eng 
050 1 |a TX531 
082 1 |2 23  |a 664.07 
100 0 1 |a Τσιράκη, Μαρία Ι. 
245 1 |a "Μελέτη της επίδρασης συσκευασίας και φυσικών αντιμικροβιακών παραγόντων στην ποιότητα και υγιεινή παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων - τροφίμων"  |b gre  |c Μαρία Ι. Τσιράκη 
260 1 |a Ιωάννινα  |b Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Σχολή Θετικών Επιστημών, Τμήμα Χημείας  |c 2013 
300 1 |a xxxi, 311 σ.  |b εικ.  |c 30 εκ.  |e 1 σύμπυκνος δίσκος (CD-ROM) 
500 1 |a Περίληψη στα αγγλικά και στα ελληνικά 
504 1 |a Βιβλιογραφία: σ. [265]-311 
650 1 |a Τροφή  |x Συσκευασία 
952 |a GRAtEVE  |b 59097dd56c5ad1338a9254a5  |c 995b  |d 995e  |e 08889/2013-1  |t 2  |z m