|
|
|
|
LEADER |
01116nam a2200205 a 4500 |
001 |
428125 |
005 |
20171111225646.0 |
008 |
170809s2013 GRa||| 000 yygre |
040 |
1 |
1 |
|a AtEVE
|e AACR2
|
041 |
|
|
|a gre
|b eng
|
050 |
1 |
|
|a TX531
|
082 |
1 |
|
|2 23
|a 664.07
|
100 |
0 |
1 |
|a Τσιράκη, Μαρία Ι.
|
245 |
1 |
|
|a "Μελέτη της επίδρασης συσκευασίας και φυσικών αντιμικροβιακών παραγόντων στην ποιότητα και υγιεινή παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων - τροφίμων"
|b gre
|c Μαρία Ι. Τσιράκη
|
260 |
1 |
|
|a Ιωάννινα
|b Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Σχολή Θετικών Επιστημών, Τμήμα Χημείας
|c 2013
|
300 |
1 |
|
|a xxxi, 311 σ.
|b εικ.
|c 30 εκ.
|e 1 σύμπυκνος δίσκος (CD-ROM)
|
500 |
1 |
|
|a Περίληψη στα αγγλικά και στα ελληνικά
|
504 |
1 |
|
|a Βιβλιογραφία: σ. [265]-311
|
650 |
1 |
|
|a Τροφή
|x Συσκευασία
|
952 |
|
|
|a GRAtEVE
|b 59097dd56c5ad1338a9254a5
|c 995b
|d 995e
|e 08889/2013-1
|t 2
|z m
|